Om pensionatet

Om pensionatet

Jag heter Marie Karlsson och har drivit Umeå kattpensionat sedan 2007.

Pensionatet består av 2 byggnader med 6 boxar vardera. Alla boxar har tillgång till egen rastgård genom en lucka i boxen. Luckan är inte av den typ som finns i handeln som det finns risk att katterna kan klämma sig i, utan en egensnickrad "dörr". Den står helt öppen medan katterna är i rastgården så de kan gå in och ut som de vill. Under natten så är det stängt tillrastgården. Rastgårdar och övriga uteutrymmen är väl innätade.

Pensionatet städas dagligen och nytt vatten serveras dagligen. Mat och vattenskålar byts ofta och skålar som det har varit blöt mat i byts mellan varje mål. I kattoaletterna använder jag papperspellets av märket Remiss. Många katter har sand hemma men de accepterar papperspellets här ändå. Toalådorna rengörs noga mellan varje katt så de är rena och som gott som luktfria ( i alla fall för en människas näsa). Under tiden katterna är här får de även ny toalåda efter några dagar.

Ett krav för att katterna ska vistas här är att katten är vaccinerade mot kattpest och kattsnuva. Se på ditt vaccinationsintyg som du fick från veterinären om vaccinationen förtfarande är giltigt eller ta kontakt med en veterinär angående vaccinering.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Marie | Svar 28.11.2018 10.33

Så kul att höra. Vinka om du ser mig så får jag veta vem du är :)

Maria Jonsson | Svar 28.11.2018 08.35

Går dagligen förbi Umeå kattpensionat och det ser verkligen fint ut och har bara hört fina vitsord Så härligt att våra 4 tassade vänner får fint omsorg.

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

04.01 | 13:38

Hej, vi vill boka plats för två Maine Coon mellan 22 november och 7 december 2019, drygt 14 dagar. Har du plats? De är registrerade och vaccinerade enligt regl

...
01.01 | 12:00

Ring dagen innan du vill komma på besök. OBS pensionatet är stängt 8-28/1

...
01.01 | 11:58

Hej igen. Det finns 5 platser kvar. Ett krav är att dina katter är vaccinerade mot kattpest och kattsnuva. Givetvis ska du komma förbi och titta.

...
29.12 | 05:47

Du får gärna ringa mig i dag. Telefon:073-0567696

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS